Recensies Salons

Figuura

Al enkele malen contact gehad met Anja vooral telefonisch, hierin had zij altijd tijd om alles goed uit te leggen. Omdat de afstand mij tegen hield….want tja vanuit Leeuwarden even naar Panningen rijden dat is toch wel een behoorlijk eind.
Eenmaal in Panningen aangekomen (ruim 7 jaar geleden) vond ik mijzelf zo stom! WAT!! Hier had ik veel eerder naar toe moeten gaan.
Wat een prachtig bedrijf maar oooo wat een vakkundige Anja, als er 1 is die verstand heeft van afslanken, figuurcorrectie en alles wat daarbij hoort is dat Anja wel! Echt een top vrouw met een enorme kennis en vakkundigheid die zij graag overbrengt.

Inmiddels ben ik “8 apparaten” en een 2e filiaal verder en ik kan niets anders zeggen dat ik enorm tevreden ben. De professionaliteit, de benadering en samenwerking met Avit kan ik een ieder aanbevelen, een top bedrijf! Opleiding tot in de puntjes verzorgt en de service is super, zelf aan de andere kant van het land.

Ik ben blij met Avifit, professionaliteit en deskundigheid maar vooral betrokken.
Samen met Avifit en Anja? Ik zeg DOEN!

Renate Juckers
www.figuura.nl


Anumi vita

Inmiddels werk ik drie jaar met het team van Avifit en heb ik zowel de Cryo Lipolyse als de Ultra Bodyshape apparatuur in mijn praktijk staan.

Ik ben super tevreden over de kwaliteit van de apparatuur maar ook over de informatie die ik van het team van Anja heb ontvangen, bij het opstarten van mijn praktijk. Ze werken met top producten en zowel ik als mijn klanten zijn super tevreden!!

En ze staan altijd voor je klaar als je een vraag hebt!
Dank je wel Anja, en blij dat ik voor Avifit gekozen heb

Francisca van den Berg

www.anumivita.nl


Ladyline Zeist

AviFit. Goede deskundige informatie waarbij eerlijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Superblij met dit geweldige team die te allen tijde met je meedenkt.

Ladyline Zeist
Habiba Kouchami

www.ladylinezeist.nl


Ladyline Apeldoorn

Inmiddels doen wij als Ladyline Apeldoorn en Enschede ruim 5 jaar zaken met Avifit La Forma. Voorzichtig begonnen met apparatuur voor figuurcorrectie de CoolipoTwin en ondertussen de trotse bezitters van een scala aan apparatuur voor beide vestigingen. Het werken met deze apparaten vraagt om deskundige mensen en hiervoor biedt Avifit (maatwerk) trainingen aan die goed aansluiten op onze behoeften.

Meestal werkt de apparatuur naar behoren en geeft goede resultaten maar zoals bij iedere hoogwaardig apparaat gaat er ook wel eens iets kapot. In dat geval is het prettig dat er ook op de service kan worden gerekend. Het belang van snelle service wordt door Avifit onderkend en dat is erg prettig want zonder de apparatuur ligt ook de verdienste stil.

Kortom een fijn en professioneel bedrijf om zaken mee te doen met vriendelijke mensen!

Ladyline Apeldoorn
Mark Nestelaar

www.ladylinezeist.nl


You get the look

Ik ben 1,5 jaar geleden, na veel vergelijkend waren onderzoek te hebben gedaan, terecht gekomen bij Avifit. Het enthousiasme van Anja en de professionele uitstraling van de diverse apparatuur sprak mij erg aan tijdens een beurs bezoek en resulteerde meteen in een persoonlijke afspraak bij Avifit in Panningen. Hier konden wij alle apparatuur uitproberen en werd tevens de training gegeven die nodig is om de apparatuur te bedienen.

Na ruim een jaar te werken met de Ultra Body Shape- en compressietherapie behandelingen werd het weer tijd voor een extra aanvulling, het infraroodtraining apparaat. Ideaal te combineren met elkaar en ook mijn cliënten zijn super enthousiast. Dankzij het mooie folder materiaal die bij elke willekeurige apparatuur geleverd wordt, heb ik in januari een vliegende start met 25 cliënten die 5 x zo snel calorieën willen verbranden!

Madelon van der Kooij

www.yougetthelook.nl


Slim and Beautiful

In maart 2015 kwam ik op de beurs met Anja van Osch in contact. In eerste instantie was ik geïnteresseerd in Avi-Slank, ik vulde een contactformulier in en korte tijd later nam ze contact met mij op. Vanuit Middelburg reed ik naar Panningen en niet voor niks!

Anja heeft de tijd voor mij genomen en haar apparatuur laten zien en mij een hele dag voorzien een heleboel informatie. Ik ben met een heleboel kennis naar huis gegaan. Dit gaf mij zoveel vertrouwen. Ik ben gestart met de producten van Avi-Slank, de bodywraps en de Bbserums. Kort daarna ben ik teruggegaan naar Anja en heb de MK400 aangeschaft. Dit samen met de bodywraps. Hier hebben we zo verschrikkelijk goede resultaten mee bereikt.

Toch wilde ik een beetje meer professionaliteit en ben sinds mei 2016 overgestapt op de DL1200 en ik kan jullie vertellen, deze is echt geweldig!! In combinatie met de Arosha boxen hebben we al vele goede resultaten behaald en zeer veel positieve reactie’s van onze klanten.

Als ik Anja vergelijk met andere leveranciers is zij zo kundig en het allerbelangrijkste is dat ze de tijd voor je neemt.

Groetjes Sandy Thiel

www.slimandbeautiful.nl


EMC Bakel

Samen met mijn zus wilde ik een afslankstudio beginnen. Erg spannend. Wij kwamen met Anja in gesprek. Zij vertelde ons de mogelijkheden die er zijn en gaf ons advies waarmee we het beste konden starten. Maar vooral gaf ze ons vertrouwen, goede opleiding, begeleiding en super service.

Het heeft ons hele leven veranderd, dank zij Anja! Jouw adviezen, hulp, dat je vertrouwen in ons had en zeker wist dat het zou gaan werken. En het werkte! Inmiddels hebben we flink uitgebreid met apparatuur van AviFit en verhuizen we per 1 januari zelfs naar een groter filiaal.

We zijn blij dat wij met AviFit, en dus met Anja en Geert, in zee zijn gegaan. Bedankt!

Groetjes Elke en Mieke van EMC Bakel.

www.emcslankenfit.nl


Beauty Leiden

Beste lezer u hoeft het niet alleen te doen,want het team van AviFit staat altijd voor u klaar. Met de beste apparatuur en zeer goede begeleiding van A tot Z bent goed bij dit adres.. ik maak nu al paar jaar gebruik van hun apparatuur met zeer goed resultaten en ben erg blij er mee.. dank jullie wel!!

Groetjes Marcel van Dam

www.beautyleiden.nl