Mijn zadeltassen en rondingen zijn weer weg

Judith (39):

“Sinds mijn zwangerschappen heb ik zogenaamde zadeltassen: vetophopingen op de dijen die er met sporten maar niet af willen. Waar de meeste vrouwen problemen hebben met hun buik na het krijgen van kinderen, zat bij mij dus het probleem op de bovenbenen, de ‘vrouwelijke rondingen’ noemen die; nou, bij mij was er niets vrouwelijks meer aan, ik walgde ervan. Ik ben zelf werkzaam in de wellnessbranche en ben dus wel redelijk snel op de hoogte van nieuwe behandelmethodes. Toen ik hoorde van cryo behandelingen ben ik meteen een afspraak gaan maken; hoe eerder ik van mijn bovenbeenvet af was, hoe beter! Het is nu ongeveer een jaar geleden dat ik begon met de behandeling, de laatste sessie is al weer een paar maanden geleden. Ik ben erg blij met het resultaat dat is behaald in combinatie met een verantwoord voedings- en bewegingspatroon. Mijn zadeltassen zijn weg en ik ben weer trots op mijn rondingen.”