Ervaringen cryo behandeling

Dit zijn persoonlijke ervaringen van personen die een cryobehandeling hebben afgerond. De resultaten bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

 

Eindelijk ben ik van mijn buikje verlost

Mariet (54):

“Mijn buik is altijd mijn zwakke punt geweest. Al van jongs af aan gaat alles wat ik snoep direct naar mijn buik en de naastgelegen ‘zwembandjes’ waardoor ik nooit dat vrouwelijke figuur heb gehad dat ik zo graag wilde, met een duidelijk

Bekijk Meer

Ik zit weer lekker in mijn vel heerljk!

Derk (45):

“Ik ben door cryo behandelingen het laatste restje van mijn bierbuik kwijtgeraakt, dat ik er met sporten maar niet af kreeg. Mijn buik belemmerde me best wel in mijn doen en laten maar als man stap je toch minder snel over op een behandeling

Bekijk Meer

Mijn zadeltassen en rondingen zijn weer weg

Judith (39):

“Sinds mijn zwangerschappen heb ik zogenaamde zadeltassen: vetophopingen op de dijen die er met sporten maar niet af willen. Waar de meeste vrouwen problemen hebben met hun buik na het krijgen van kinderen, zat bij mij dus het

Bekijk Meer

Cryo behandeling echt een aanrader

Brenda (34):

“Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik op eigen gelegenheid, door gezonder te gaan eten en regelmatig te sporten, dertig kilo afgevallen. Dat is heel wat en ik ben er dan ook trots op dit resultaat bereikt te hebben. Ik ben ook blij met hoe

Bekijk Meer

Deze scepticus is overtuigd hoor!

Gideon (57):

“Mijn vrouw had er niet zo’n moeite mee maar ik was zelf mijn ‘love handles’ echt beu. Ik ben best sportief, eet gezond maar die rotdingen wilden er maar niet af. Sceptisch als ik ben, zal ik echter niet zomaar alles uitproberen; aan mijn lijf

Bekijk Meer