Cryo behandeling echt een aanrader

Brenda (34):

“Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik op eigen gelegenheid, door gezonder te gaan eten en regelmatig te sporten, dertig kilo afgevallen. Dat is heel wat en ik ben er dan ook trots op dit resultaat bereikt te hebben. Ik ben ook blij met hoe mijn lichaam er uit ziet na mijn gewichtsverlies, met uitzondering van mijn benen, meer specifiek het vet rond mijn knieën stoorde me nog erg. Bij het lopen schuurden mijn knieën steeds lang elkaar en dat is erg irritant. Ik las een artikel in een lifestyleblad over een nieuwe behandelmethode waarmee plaatselijke vetophopingen kunnen worden verwijderd en dacht: dat is iets voor mij! Dat ging dus om cryo behandelingen, vet verwijderen door middel van afkoeling, en ik had meteen zoiets van ‘ja, dat lijkt me wel wat’. De eerste behandeling was heel relaxed, morgen ga ik alweer voor de tweede keer. Er gaat wel wat tijd overheen maar ik weet uit ervaring dat je beter geleidelijk aan vet kwijt kunt raken dan één keer, dan blijft het tenminste weg. Of het ook werkt? Ja. Er zijn inmiddels al wat centimeters af en het ‘schuren’ is al veel minder. Voor iedereen die ook plaatselijk vet kwijt wil, zijn cryo behandelingen echt een aanrader.”